Elämäniloa taiteesta - Taidetta elämänilosta

 

TERVETULOA!

 

Luovuus on syntymälahja, joka tuo päiviini iloa ja taikaa. Kiitollisena tästä lahjasta haluan  ilmaista ja jakaa elämäniloani sekä rakkauttani luontoon maalausteni kautta.

 

Inspiroidun  luonnon pienistä ja suurista ihmeistä - vuodenajoista, metsistä ja kallioista, kasveista ja eläimistä sekä villinä porskuttavista puroista tai vaikkapa linnun pesästä. Toisaalta  hyvinkin arkipäiväiset  aiheet saavat mielikuvitukseni valloilleen - spontaaneista ideoista  syntyy silloin kuvia, joissa on ripaus satua ja hiljaista huumoria.  Minulle jokainen kuva on visuaalinen tarina, jota jokainen katsoja tulkitsee omalla yksilöllisellä tavallaan.  Taidetta elämänilosta - elämäniloa taiteesta!

 

Portfoliostani löydät akvarelleja toteutettuina eri tekniikoilla, samoin uusia monoprinttejä ja sekatekniikalla toteutettuja pikku teoksia. Joukossa on myös sekä joitakin pastelli- ja linopiirrostöitä.

 

Jotkut teokseni ovat jo löytäneet uuden kodin, monet ovat vapaina; kannattaa kysyä! Teoksiani on julkaistu yrityskalentereissa jauseissa  kansainvälisissä näyttelyluetteloissa.

 

Valitut teokset ovat saatavissa vain TAIKO verkkokaupassa:

https://www.taiko.art/raxu-helminen

 

Yhteydenpitoon on varattu kätevä kontaktilomake.

 (viereinen teos: "Samaa heimoa", akvarelli 2020, nyt Italiassa)